delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Textil virág - Pipacs

7.00 RON


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Fedezze fel az örökké szép és fenntartható megoldást a virágdíszítés terén ezekkel az újrahasznált anyagokból készült textil virágokkal! Ezek a lenyűgöző virágok nemcsak környezetbarát alternatívát kínálnak a hagyományos virágokhoz képest, hanem stílusos és időtálló dekorációt is nyújtanak otthonába vagy eseményébe.

Minden egyes virág kézzel készül, gondosan válogatott újrahasznosított textil anyagokból, mint például régi ruhák, szövetdarabok vagy éppen textilhulladék. Ezáltal minden virág egyedi és különleges, megőrizve a textil anyagok eredeti szépségét és karakterét.

Az újrahasznált textil virágok számos előnnyel járnak. Nemcsak környezetbarát alternatívát jelentenek a friss vágott virágokkal szemben, hanem tartósabbak is. Ezek a virágok sosem hervadnak el, nem igényelnek gondozást, és éveken át megőrzik frissességüket és szépségüket. Emellett könnyen tisztíthatók és újrahasznosíthatók is, így hosszú távon is fenntartható megoldást nyújtanak.

Legyen szó otthoni dekorációról, esküvői díszítésről, rendezvényekről vagy bármilyen más eseményről, ezek a virágok tökéletes választások a környezetvédelem és az esztétika szerelmeseinek egyaránt. Adjunk új életet régi textil anyagoknak ezekkel az örök szépségű virágokkal!Fedezze fel az örökké szép és fenntartható megoldást a virágdíszítés terén ezekkel az újrahasznált anyagokból készült textil virágokkal! Ezek a lenyűgöző virágok nemcsak környezetbarát alternatívát kínálnak a hagyományos virágokhoz képest, hanem stílusos és időtálló dekorációt is nyújtanak otthonába vagy eseményébe. Minden egyes virág kézzel készül, gondosan válogatott újrahasznosított textil anyagokból, mint például régi ruhák, szövetdarabok vagy éppen textilhulladék. Ezáltal minden virág egyedi és különleges, megőrizve a textil anyagok eredeti szépségét és karakterét. Az újrahasznált textil virágok számos előnnyel járnak. Nemcsak környezetbarát alternatívát jelentenek a friss vágott virágokkal szemben, hanem tartósabbak is. Ezek a virágok sosem hervadnak el, nem igényelnek gondozást, és éveken át megőrzik frissességüket és szépségüket. Emellett könnyen tisztíthatók és újrahasznosíthatók is, így hosszú távon is fenntartható megoldást nyújtanak. Legyen szó otthoni dekorációról, esküvői díszítésről, rendezvényekről vagy bármilyen más eseményről, ezek a virágok tökéletes választások a környezetvédelem és az esztétika szerelmeseinek egyaránt. Adjunk új életet régi textil anyagoknak ezekkel az örök szépségű virágokkal!

Kiegészítő termékek

 • Textil virág - Tulipán
  Textil virág - Tulipán

  11.00 RON
 • Méhviasz gyertya - Kalotaszeg
  Méhviasz gyertya - Kalotaszeg

  32.00 RON
 • Re-Mania asztalközép
  Re-Mania asztalközép

  29.00 RON

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás