delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Textil virág - Pipacs

9.00 RON
-20%
7.20 RON


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Fedezze fel az örökké szép és fenntartható megoldást a virágdíszítés terén ezekkel az újrahasznált anyagokból készült textil virágokkal! Ezek a lenyűgöző virágok nemcsak környezetbarát alternatívát kínálnak a hagyományos virágokhoz képest, hanem stílusos és időtálló dekorációt is nyújtanak otthonába vagy eseményébe.

Minden egyes virág kézzel készül, gondosan válogatott újrahasznosított textil anyagokból, mint például régi ruhák, szövetdarabok vagy éppen textilhulladék. Ezáltal minden virág egyedi és különleges, megőrizve a textil anyagok eredeti szépségét és karakterét.

Az újrahasznált textil virágok számos előnnyel járnak. Nemcsak környezetbarát alternatívát jelentenek a friss vágott virágokkal szemben, hanem tartósabbak is. Ezek a virágok sosem hervadnak el, nem igényelnek gondozást, és éveken át megőrzik frissességüket és szépségüket. Emellett könnyen tisztíthatók és újrahasznosíthatók is, így hosszú távon is fenntartható megoldást nyújtanak.

Legyen szó otthoni dekorációról, esküvői díszítésről, rendezvényekről vagy bármilyen más eseményről, ezek a virágok tökéletes választások a környezetvédelem és az esztétika szerelmeseinek egyaránt. Adjunk új életet régi textil anyagoknak ezekkel az örök szépségű virágokkal!Fedezze fel az örökké szép és fenntartható megoldást a virágdíszítés terén ezekkel az újrahasznált anyagokból készült textil virágokkal! Ezek a lenyűgöző virágok nemcsak környezetbarát alternatívát kínálnak a hagyományos virágokhoz képest, hanem stílusos és időtálló dekorációt is nyújtanak otthonába vagy eseményébe. Minden egyes virág kézzel készül, gondosan válogatott újrahasznosított textil anyagokból, mint például régi ruhák, szövetdarabok vagy éppen textilhulladék. Ezáltal minden virág egyedi és különleges, megőrizve a textil anyagok eredeti szépségét és karakterét. Az újrahasznált textil virágok számos előnnyel járnak. Nemcsak környezetbarát alternatívát jelentenek a friss vágott virágokkal szemben, hanem tartósabbak is. Ezek a virágok sosem hervadnak el, nem igényelnek gondozást, és éveken át megőrzik frissességüket és szépségüket. Emellett könnyen tisztíthatók és újrahasznosíthatók is, így hosszú távon is fenntartható megoldást nyújtanak. Legyen szó otthoni dekorációról, esküvői díszítésről, rendezvényekről vagy bármilyen más eseményről, ezek a virágok tökéletes választások a környezetvédelem és az esztétika szerelmeseinek egyaránt. Adjunk új életet régi textil anyagoknak ezekkel az örök szépségű virágokkal!

Kiegészítő termékek

 • Textil virág - Tulipán
  Textil virág - Tulipán

  14.00 RON -20%
  11.20 RON
 • Méhviasz gyertya - Kalotaszeg
  Méhviasz gyertya - Kalotaszeg

  32.00 RON
 • Re-Mania asztalközép
  Re-Mania asztalközép

  29.00 RON

 • Helyi/hazai termék


 • Természetes anyagok


 • Mérgező anyagoktól mentes


 • Felelős a környezetért


 • Ingyenes szállítás

  ha a rendelés több, mint 350 RON

Feliratkozom a hírlevélre!

Vélemények

 • T

  Tusa Renáta

  Igyekszem egyre környezettudatosabban élni és ebben nagysegítség az ökoMami! Szuper hogy ilyen változatos a kínálata és hogy ennyi helyi környezettudatos terméket betudok szerezni egy helyen, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat! Köszönet ökoMami!
 • B

  Biró-Kis Gyopár

  Csak ajánlani tudom! Környezetbarát termékek, emberbarát kapcsolattartás ❤️
 • S

  Szabina Hajnalka Pál

  Az ÖkoMami oldal termékei sokat segítenek abban, hogy minél kevésbé környezetszennyező és minél inkább ember- és egészségbarát életet éljünk!???? Megkönnyíti a dolgunkat hiszen egy oldalon több fajta termék elérhető. Vannak olyan termékek amelyeket itt ismertem meg. Mindenféle, szép, hasznos, és minőségi termékeket lehet vásárolni, amelyek segítenek a környezettudatosság megélésében.???? Egyszerű lépések gyakorlatba ültetésével tehetünk egymásért, a helyért ahol élünk, magunkért! ????????????
 • K

  Kósa Bíborka

  Széles választék környezettudatos termékekből. Szívvel-lélekkel ❤️
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás